Організація харчування в закладах освіти

Організація харчування в закладах освіти (50)

Особливу увагу приділятимуть зниженню кількості спожитого цукру.

Оновлення нормативної бази стало першим етапом реформи шкільного харчування, яка впроваджується за ініціативи Першої леді України Олени Зеленської. Норми та порядок організації харчування у закладах освіти і дитячих закладах оздоровлення та відпочинку було затверджено і опубліковано на сайті Кабінету міністрів.

Кабмін ухвалив нові норми та порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

Відповідну постанову з одноденним доопрацюванням ухвалили на засідання уряду 24 березня.

Відповідно до опублікованого на сайті уряду проєкту постанови (пункт 4.5), енергетична цінність та калорійність їжі має відповідати загальним віковим потребам учнів, а планування кратності калорій у їжі залежить від режиму харчування.

22 березня  обговорювали питання якості надання послуг з організації харчування в закладах загальної середньої освіти міста  в приміщенні їдальні Вараського ліцею №1.

На зустріч були запрошені: заступник міського голови Михайло Волинець, начальник управління освіти Олена Корень, начальник Володимирецького районного управління Держпродспоживслужби Олександр Петрук, організатори харчування – Юрій Рабий,  Олександр Кучеренко та Анатолій Бортнік, представники учнівського самоврядуваня та батьківської громадськості.

Сторінка 1 з 5

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Вересень 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30