Обласний конкурс «Кращий позашкільний навчальний заклад року» проводиться щорічно з метою поширення кращого педагогічного досвіду, пошуку інноваційних ідей  по оновленню змісту навчання і виховання  у галузі позашкільної освіти та визнання внеску позашкільних закладів освіти у розвитку освіти області в цілому.

 За підсумками роботи в 2019 році, у номінації «комплексний позашкільний навчальний заклад», Будинок дитячої та юнацької творчості здобув ІІ призове місце.

 Колектив позашкільного закладу переконливо довів, що їх система освітньої роботи, яка спрямована на формування пізнавальної, практичної, творчої та соціальної компетентності вихованців забезпечує і надзвичайно вагомі практичні результати.

 Щиро вітаємо Будинок дитячої та юнацької творчості із заслуженою перемогою! Бажаємо не зупинятись на досягнутому, впевнено іти вперед, завжди перебувати у творчому пошуку, шукати і знаходити нові педагогічні ідеї на благо наших дітей та освіти нашого міста.

   Здоров'я всім, добра, здійснення найзаповітніших мрій та задумів!

   Чекаємо від вас і надалі нових успішних проєктів та перемог!

     Бажаємо успіху!

 Керівники закладів загальної середньої освіти не лише навчають, а й самі постійно навчаються та прагнуть до вдосконалення.

 11.02. 2020 року управлінням освіти було організовано навчання з надання домедичної допомоги, яке проводили представники Basic Life Support (BLS). Керівники прослухали теоретичні лекції, а також ретельно відпрацювали практичні навики. Саме знання з домедичної допомоги на сьогодні є однією з вимог до педагогічних працівників згідно Закону «Про загальну середню освіту».

 Чому?

 Напевне, тому що сумною є статистика смертей учнів під час уроків. Причин - не так мало. Це і харчування наших дітей, екологія, яка впливає на здоров'я, рівень життя, а також незнання та невміння вчасно надати домедичну допомогу. Саме як надавати домедичну допомогу повинні знати, а, головне, вміти і не боятися усі працівники закладів освіти. Таке завдання ми поставили перед собою. І почали працювати.

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Лютий 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29