7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Це свято кожної громади – району, міста, села чи селища та кожного  їх мешканця. 

   В цей урочистий день від усього серця бажаємо усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, нових  успіхів та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите гідно та професійно. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, добра, творчої сили та нових звершень на ниві зміцнення державності. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл, селищ і міст області, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

   Сьогодні, 6 грудня, важливе державне свято - День Збройних сил України!
   Нині ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, хто сьогодні захищає державу та її народ від московської навали і хто віддав своє життя за мир на рідній землі.
  Українські військові - це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти.
   Сердечно вітаємо наші ЗСУ і безмежно дякуємо за те, що Ви сьогодні на бойовому посту - захищаєте територіальну цілісність та національні інтереси країни.
   Ви - ПЕРША АРМІЯ СВІТУ - наші янголи-охоронці, наша гордість, наша слава! Своїми непохитністю, героїзмом і бойовим умінням довели всім - перемога неодмінно буде за Україною!
   Доземний уклін Вам, наші мужні воїни! Слава Україні! Слава Богу! Слава нашим захисникам!
 

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Грудень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31