Повідомлення
  • Галерея Simple Image Про Уведомление: Joomla! 's папка //cache не перезаписываема. Пожалуйста, исправьте разрешения этой папки, очистите Кэш и выполните повторную попытку.

«ДЖУРА – 2022: МІСЬКИЙ ЕТАП ПРОЙДЕНО!

Автор 20 черв.,2022

   Незважаючи на воєнне лихоліття, яке віроломно, жахливо і неочікувано нависло четвертий місяць над Україною, заклади освіти не лише завершили освітні програми 2021/22 навчального року, а і по мірі можливості, проводили виховні заходи змішаного формату. Так, 20.06.2022, на базі Вараського ліцею №5, підбито підсумки міського етапу дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура), яка за рішенням обласного штабу проходила у змішаному форматі за скороченою програмою, обмеженою кількістю учасників (6 осіб) з обов'язковим дотриманням правил безпеки.

    У заході взяли участь рої старших вікових груп -  «Стріла» Вараського ліцею №1, керівник Віктор МІЦЮК, «Вараські джури» Вараської гімназії, керівник Віктор ШЕВЧУК та «Сотники» Вараського ліцею №5, керівник Юрій ГУЛЯР.

   Оцінювали зусилля дітей компетентне журі у складі головного судді В'ячеслава ТИХОГО, вчителя фізичної культури Вараського ліцею №3, судді – головного секретаря Олени СТАДНИК, заступника директора Центру дитячої та юнацької творчості, судді Олени БОНДАР, заступника директора дитячо-юнацької спортивної школи та військовослужбовців Національної гвардії України.

   У конкурсі «Впоряд», який, відповідно до умов проведення, оцінювався у дистанційному форматі, змагались рої «Стріла» та «Вараські джури», які за рівнем підготовки та практичними навиками набрали однакову кількість балів, однак, переможцем було визнано рій «Стріла», який представив творче завдання і отримав додаткові бали.

   У конкурсі «Ватра» змагались всі учасники. Цікавою художньо-музичною композицією було представлення рою «Вараських джур», рій «Сотники» показав вправну спортивно-військову підготовку, а переможцем даного конкурсу  визнано рій «Стріла», який продемонстрував свою активну роботу впродовж навчального року.       

   А навики з домедичної підготовки та знання учасників з історії України рій «Стріла» демонструватиме ще на обласному етапі гри «Джура», так як за рішенням журі, виборовши перше місце, саме він, віримо, що гідно,  представлятиме нашу громаду!

   За підсумками роботи в цілому, друге місце - у рою «Вараські джури», а третє  - у рою «Сотники».

   Вітаємо наших переможців! Сподіваємось, що проведення конкурсу у даному форматі - це своєрідний і цікавий досвід, де наші «юні джури» змогли показати громаді свої вміння і навики, що вони крокують вперед і знаходять неординарні рішення у різних незвичайних ситуаціях та довели, що можна побороти, навіть, на перший погляд, непереборну силу!

Читали 247 разів Останнє редагування 21 черв.,2022
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Галерея зображень

{gallery}2596{/gallery}
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31