Повідомлення
  • Галерея Simple Image Про Уведомление: Joomla! 's папка //cache не перезаписываема. Пожалуйста, исправьте разрешения этой папки, очистите Кэш и выполните повторную попытку.
Версія для друку

«МИ - МОЛОДІ ТА ДУХОМ СИЛЬНІ!»

Автор 29 квіт.,2022

   Під такою назвою 28.04.2022 лідери міської ради старшокласників учнівського самоврядування «Ватра» на базі Вараського ліцею №4 розпочали  тематичний проєкт під гаслом «Молодь змінює світ», на який запросили волонтерів та громадських діячів міста Вараша, студентів, колишніх лідерів «Ватри», учнів-старшокласників із сімей тимчасово переміщених осіб.   

    Спікерами проєкту виступили: координатор міського волонтерського штабу Олена КОРЕНЬ,  громадська активістка Валентина НАЙДИЧ, творчі особистості та активісти Ілона РАБА та Маргарита МАХОРІНА, студенти-волонтери Богдан ХЛІБОВИЧ та Антон ПРОКОПЧУК. Ведучою проєкту виступила голова міської ради старшокласників «Ватра» Анастасія ЯРОШИК, а натхненником та організатором – заступник директора Центру дитячої та юнацької творчості Олена СТАДНИК.

   Присутні обговорили, як у наш непростий воєнний час, важливо кожному на своєму місці, робити свої маленькі кроки на підтримку держави. О.КОРЕНЬ наголосила, що допомога важлива різна: в першу чергу гарним навчанням, творчими здобутками, небайдужістю, відповідальністю за розпочату справу, співчуттям до людей, які потребують допомоги; розповіла про роботу міського волонтерського штабу та відповіла на запитання присутніх. В.Найдич закликала завжди і всюди підтримувати рідну мову, своє, українське. І.РАБА  представила свій авторський пісенний твір, а М.МАХОРІНА, Т.КОЗОДОЙ - патріотичні пісні. Б.ХЛІБОВИЧ та А.ПРОКОПЧУК зазначали, що важливі життєві проєкти, які започаткували для себе у «Ватрі», продовжили у студентському житті і будуть реалізовувати задумки після нашої Перемоги. Присутні прийшли до висновку , що завжди важливо організовуватись, як нині українське суспільство, і ніякий ворог, ніякі зовнішні обставини не здатні змінити ваші плани, тим більше, якщо ці плани знищити націю і зруйнувати державу.

   М.МАХОРІНА запросила 05.05.2022 взяти участь  у акції «Іграшка для дітей», на підтримку дітей, які постраждали від війни. Деталі обіцяла анонсувати пізніше.

   На завершення всі присутні взяли участь у флешмобі. Продовження проєкту буде…

Читали 128 разів Останнє редагування 29 квіт.,2022
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Галерея зображень

{gallery}2568{/gallery}
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі