Повідомлення
  • Галерея Simple Image Про Уведомление: Joomla! 's папка //cache не перезаписываема. Пожалуйста, исправьте разрешения этой папки, очистите Кэш и выполните повторную попытку.

ПОЗАКЛАСНА РОБОТА У ЗМІШАНОМУ ФОРМАТІ

Автор 05 квіт.,2022

   З 28 березня 2022 року заклади загальної середньої та позашкільної освіти частково відновили проведення масових заходів з дітьми у очному форматі з дотриманням правил безпеки.

   Адже, з початку вторгнення російських військ в Україну, здобувачі освіти,  по – можливості, брали участь у волонтерських проєктах, намагались у дистанційному форматі  підтримати наших воїнів засобами мистецтва: готували онлайн-звернення, флешмоби, малювали Перемогу (малюнки не лише відволікали дітей від стресу, а відправляли в зону бойових дій для підтримки воїнів, медиків, волонтерів, цивільних осіб), брали участь у мистецькому марафоні «Віримо в Перемогу! – Діти України – Рідній Країні!».

    А з 28 березня – відновлено навчальний процес у закладах позашкільної освіти у змішаному форматі і зроблена перша спроба відновити масові заходи у очній формі з дотриманням правил безпеки. Так, педагоги та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості розпочали реалізацію проєкту «Світле завтра» під гаслом «Все буде Україна» (це і майстер-класи, акції – марафони, зустрічі з представниками громадськості, малюнки на асфальті, практичні заняття з хореографії та образотворчого мистецтва, марафони «добрих справ» від лідерів міської ради старшокласників учнівського самоврядування «Ватра») - заходи проводи на базах закладів загальної середньої освіти міста Вараша, де при потребі використовували їх сховища, а вихованці дитячо-юнацької спортивної школи частково розпочали навчально-тренувальні заняття (розклад наявний на сайті закладу).

   Активно долучались до часткового відновлення очних масових заходів з дітьми і у закладах загальної середньої освіти. Так, впродовж минулого тижня, у Вараському ліцеї №2 організували флешмоб на підтримку Збройних Сил України, малювали на асфальті мирну карту України у внутрішньому дворі, організовували майстер-класи з вогневої підготовки в інтерактивному тирі; у Вараській гімназії проводили заняття з домедичної підготовки для старшокласників, готували черговий випуск шкільної газети «Гімназист», запросивши до себе на інтерв'ю міського голову Вараша О.МЕНЗУЛА та взявши інтерв'ю у начальника управління освіти О.КОРЕНЬ; у Вараському ліцеї №1, №4 організували майстер-класи з вогневої та тактичної підготовки та інші.

   Дітей запрошували лише з дозволу батьківської громадськості та при можливості створення умов дотримання правил безпеки під час проведення заходів. Головне для педагогів було не допускати учнів, вихованців до депресивних станів, частково відволікти від комп'ютерів і гаджетів, забрати з вулиці. Проведені заходи висвітлювались ТРК «Рівне Атом», сайтах закладів  та  у соціальних мережах.

   Заходи плануються щотижнево. Запрошуємо активно долучатися до їх організації та проведення всіх учасників освітнього процесу. За детальною інформацією про плани проведення - звертатись у закладах освіти.

   Разом – до Перемоги! Все буде Україна!

Читали 117 разів Останнє редагування 05 квіт.,2022
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Галерея зображень

{gallery}2550{/gallery}
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31