Вітаємо з перемогою у обласному гуманітарному конкурсі «космічні фантазії»!

Автор 15 квіт.,2021

12-18.02.2021 комунальним закладом «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради було проведено обласний заочний гуманітарний конкурс «Космічні фантазії». На розгляд журі було представлено більше 350 робіт вихованців та школярів із 28 закладів позашкільної та загальної середньої освіти районів та міст області. Роботи подавались в таких напрямках: «Література та журналістика», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Космічна філософія» та «Космічна історія».

Учасниками конкурсу було представлено на розгляд журі творчі роботи в яких відображалися космічні явища та події, фантастичні сюжети та образи, уявлення дітей про процеси у космічному Всесвіті. Також були подані сценарії творчих космічних ігор, де розповідали про будову Всесвіту. У малюнках відображено подорожі у Космос, вигадані всесвіти, де існують фантастичні форми життя.

А серед переможців – вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості!
В номінації «Література та журналістика»: ІІІ місце – КОЛБУН Данило, вихованець літературно-краєзнавчого гуртка «Рідний край» за роботу «Космічні фантазії», керівник МЕЛЬНИК Тетяна; у номінації «Образотворче мистецтво»: ІІ місце – КІЗЬКО Марія, вихованка студії образотворчого мистецтва «Дивосвіт» за роботу «Романтична прогулянка», керівник МЕЛЬНИК Аркадій та ІІІ місце у СНІЖКО Олександри, вихованки гуртка художньо-технічної творчості «Іграшка-сувенір» за роботу «Монстр Маджонг», керівник САЧУК Алла; в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»:
ІІ місце – КОВАЛЬЧУК Олена, вихованка гуртка «Дизайн одягу» за роботу «Гість з іншої планети», керівник БІЛАН Олена,
ІІІ місце – МОМОТЮК Емілія, вихованка гуртка «Краса здоров’я» за роботу «Космічні равлики», керівник МОМОТЮК Олеся та
ІІІ місце – ЧЕРЕВАЧ Вікторія, вихованка гуртка «Початкове технічне моделювання» за роботу «Безмежність», керівник КАСЯНЧИК Віра. А серед «сувенірних робіт» І місце виборола КУЦ Діана, вихованки гуртка художньо-технічної творчості «Сувенір», керівник САЧУК Алла.
Призери особистої першості обласного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії» за відповідно зайняті перші, другі і треті місця нагороджені дипломами комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської області.

Вітаємо з перемогами дітей і педагогів Будинку дитячої та юнацької! Не зупиняйтесь на досягнутому! Ви – найкращі!

Читали 154 разів Останнє редагування 15 квіт.,2021
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31