Повідомлення
  • Галерея Simple Image Про Уведомление: Joomla! 's папка //cache не перезаписываема. Пожалуйста, исправьте разрешения этой папки, очистите Кэш и выполните повторную попытку.

Нові перемоги всеукраїнського рівня вихованців БДЮТ

Автор 05 квіт.,2021

 Вихованці колективу сучасного танцю «Едем» під керівництвом ГРИЦАЙ Ольги Миколаївни Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради здобули нові перемоги всеукраїнського рівня.
 3 квітня у місті Луцьк відбувся V Всеукраїнський конкурс сучасної хореографії «Інший вимір». Серед учасників конкурсу – вихованці колективу сучасного танцю «Едем» БДЮТ – які вкотре вирішили продемонструвати свою майстерність, відчути дух здорової конкуренції, завести нові знайомства та, зрештою, просто цікаво й корисно провести час.

 Журі конкурсу, відповідно до Положення, оцінювали виступи колективів за наступними критеріями: танцювальна майстерність (рівень хореографії, синхронність, технічність виконання); артистизм (емоційна наповненість, осмисленість); креативність постановки (ідея постановки, різноманітність хореографії, оригінальність образів); гармонійність постановки (відповідність образу, музики, хореографії віку і стилю); постановка композиції (сюжетна лінія, відповідність танцювальної лексики, складність хореографії та малюнків).
– Це були дуже хвилюючі години нашого перебування на конкурсі! Дивлячись на присутність професійного журі вищої категорії – Раду Поклітару та його вихованців, фіналістів танцювального проєкту «Танцюють всі» – неможливо описати ті відчуття, що опанували мене як керівника колективу. Я відчувала все: і страх, і гордість, і жах за все, що відбувалось, коли останнім дотиком проводжала дітей з-за куліс на сцену, – поділилася переживаннями керівник гуртка ГРИЦАЙ О.М.
Результат – гідний:


І місце – танець «Леопарди»;
ІІІ місце – танець «Хей, Пачуко!»;


подяка за участь солістці ОСАДЧУК Олександрі;
подяка за професійну майстерність, виховання, розвиток нового творчого покоління керівнику гуртка «Едем» ГРИЦАЙ Ользі Миколаївні.
Колектив нагороджений дипломами та кубками. Але найважливіше для цих юних творчих і невгамовних едемівців, що кожна поїздка для них – це сюрприз, сповнений любові до своєї справи, подоланням труднощів, впевненими кроками на шляху до перемог.
Вітаємо вихованців колективу сучасного танцю «Едем» з блискучою перемогою. Пишаємось, що цей конкурс став ще одним доказом ваших талантів, здібностей і наполегливості.

Читали 201 разів Останнє редагування 06 квіт.,2021
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Галерея зображень

{gallery}2150{/gallery}
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31