Повідомлення
  • Галерея Simple Image Про Уведомление: Joomla! 's папка //cache не перезаписываема. Пожалуйста, исправьте разрешения этой папки, очистите Кэш и выполните повторную попытку.

Зимовий вікенд освітян

25 лист.,2022
   Сьогодні, 25 листопада, управління освіти провело дружню зустріч з представниками освітніх закладів Клесівської, Дубровицької та Вирівської громад . Учасники заходу відвідали Вараські ліцеї N1 та N4, Інклюзивно-ресурсний центр, де директори ознайомили усіх присутніх з роботою закладів.
Про створення та діяльність ЦПРПП гостей проінформувала директорка центру Олена Матвіюк. Директор Вараського ІРЦ, Наталія Шаблевська ознайомила з роботою центру та планами на майбутнє.
   У Вараському ліцеї №1 гостям також продемонстрували свої можливості: ділились досвідом впровадження STEM-освіти починаючи від початкової школи, показали використання цифрових ресурсів на уроках математики, стемили на біології, продемонстрували сучасний інструментарій для вивчення фізики та дослідницький підхід при викладанні хімії, показали роботу метеостанції та особливості викладання географії у інноваційному навчально-тренінговому класі, продемонстрували роботу STEM-центру та особливості впровадження робототехніки у шкільний курс, здійснили екскурс в інтерактивні сервіси при вивченні історії, захоплююче разом з гостями займались логопедичними вправами в ресурсній кімнаті. На завершення дружнього візиту педагоги нашого ліцею провели STEM-майстерки, на яких гості власноруч складали роботів, програмували, стемили, складали роборуку з підручних засобів, рефлексували та отримували фідбек через Mentimeter, Plikers тощо.
   Маємо надію, що обмін досвідом став корисним для кожного керівника і тепер у Вараських освітніх закладах з'являться нові друзі.

Галерея зображень

{gallery}2716{/gallery}

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31