З Днем працівників освіти!

29 вер.,2021

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання  з професійним святом – Днем працівників освіти!

 Професія педагога – надзвичайно багатогранна. Освітяни навчають та виховують юне покоління, плекаючи в них честь, доброту і справедливість.  Освітня спільнота є безумовним і надійним фундаментом якісного інтелектуального розвитку держави. Ми щоденно пересвідчуємося, що сучасний працівник освіти є новатором у своїй діяльності, адже він не лише навчає, він – навчається. Ви – надзвичайно працелюбні, творчі, самобутні, а головне – знаючі, компетентні спеціалісти.

 

 Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти нашого міста і громади. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили звання педагога – провідника вічних цінностей. Щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

  Освітній процес допомагають здійснювати завідуючі господарством і кухарі, лаборанти і секретарі-діловоди, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники. Без вас наша галузь не змогла б функціонувати повноцінно.

  Щира пошана і вдячність всім за невтомну самовіддану працю, постійну самопожертву, благородне служіння улюбленій справі, терпіння, життєву мудрість, наполегливість і високий професіоналізм!

  Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди!  Нехай вдаються найсміливіші задуми, а педагогічна свобода завжди супроводжує і у повсякденному житті.

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31