ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ, ЗНО, ВСТУПНА КАМПАНІЯ: МОН ЗАПУСТИЛО САЙТ ПРО КЛЮЧОВІ ЗМІНИ В ОСВІТІ, ВПРОВАДЖЕНІ ЧЕРЕЗ КАРАНТИН

16 квіт.,2020

 Усі зміни в освітньому процесі, впроваджені через карантин, відтепер зібрано на окремому інформаційному ресурсі. Зокрема, тут розміщено інформацію про дистанційне навчання, завершення навчального року в школах, цьогорічне ЗНО та вступну кампанію. 

 

 “З початку карантину МОН ухвалило багато управлінських рішень, щоб адаптувати освітні процеси до його умов. Відтепер з ключовою інформацією щодо основних змін можна ознайомитись на окремому інфоресурсі. А детально про ці зміни, як і раніше, можна дізнатись на сайті МОН. Ми вдячні партнерам зі швейцарсько-українського проєкту DECIDE за підтримку ініціативи, яка стане в нагоді і педагогам, і батькам з учнями, і тим, хто слідкує за ситуацією з карантином в Україні”, – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій. 

 

 Інфоресурс містить ключову інформацію про зміни в роботі дитячих садків, шкіл, закладів ПТО, університетів та коледжів. Зокрема, тут розміщено актуальну інформацію про завершення навчального року в школах, цьогорічне ЗНО та вступну кампанію. 

 Сайт також містить корисну інформацію для педагогів – щодо режиму роботи, зарплат, відпустки, атестації, заповнення класних журналів, інструментів для дистанційного навчання тощо. На інфоресурсі також зібрано контакти установ і служб, які стануть у нагоді, якщо потрібно буде уточнити інформацію. 

У разі змін режиму карантину або ухвалення через нього нових рішень у системі освіти інформація на сайті оновлюватиметься. 

Кампанію "Вчимо і навчаємось на карантині: зміни в системі освіти" розроблено за підтримки Швейцарської Конфедерації в рамках впровадження  Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – "Децентралізація для розвитку демократичної освіти"

Нагадаємо, 13 квітня 2020 року на позачерговому засіданні Верховна Рада ухвалила зміни до Державного бюджету. Завдяки спільним зусиллям МОН та Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій у бюджеті вдалось зберегти фінансування на ключові програми МОН. 

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31