ВАЖЛИВО! ЩОДО ПІДТВЕРДЖЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ КАТЕГОРІЙ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ З ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ ТА ТЕРИТОРІЙ ПРОВЕДЕННЯ АКТИВНИХ ВОЄННИХ ДІЙ.

Автор 18 лип.,2022

   До Міністерства освіти і науки України надходять звернення педагогічних працівників з тимчасово окупованих територій та територій проведення воєнних (бойових) дій, Центрального комітету профспілки працівників освіти і науки України та територіальних організацій профспілки щодо підтвердження кваліфікаційної категорії педагогічних працівників, які в умовах воєнного стану були вимушені змінити місце проживання (перебування), при працевлаштуванні їх на педагогічні посади до інших закладів освіти.

   Згідно зі статтею 571 Закону України «Про освіту» працівникам закладів освіти, установ освіти, наукових установ, у тому числі тим, які в умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану в Україні чи окремих її місцевостях, оголошених у встановленому порядку (особливий період) були вимушені змінити місце проживання (перебування), залишити робоче місце, незалежно від місця їх проживання (перебування) на час особливого періоду гарантується збереження місця роботи, середнього заробітку, здійснення інших виплат, передбачених законом.

   Повідомляємо, що інформацію про присвоєні педагогічним працівникам за результатами атестації кваліфікаційні категорії станом на кінець 2021 року можна отримати в Державній науковій установі «Інститут освітньої аналітики» (далі – ДНУ «Інститут освітньої аналітики»).

   Для отримання цієї інформації заклад освіти або відповідний орган управління у сфері освіти має звернутися до ДНУ «Інститут освітньої аналітики» із відповідною заявою із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові педагогічного працівника, повної назви закладу загальної середньої освіти, в якому він працював до переміщення, регіону, населеного пункту (електронна адреса: info@iea.gov.ua).

   ДНУ «Інститут освітньої аналітики» після опрацювання даних та згідно наявної інформації в ПАК «АІКОМ» в межах компетенції надаватиме інформацію про присвоєні педагогічним працівникам кваліфікаційні категорії.

Читали 321 разів Останнє редагування 19 лип.,2022
Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі

ПУБЛІКАЦІЇ

КАЛЕНДАР ПУБЛІКАЦІЙ

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31